Utbildning och uthyrning inom sjukvård
LK Medical och LK Medical Education hjälper dig med tjänster inom sjukvård eller sjukvårdsundervisning du inte kan eller vill ta hand om själv.

Kliniska prövningar

Vi levererar tjänster såsom hembesök inom kliniska prövningar. Vi utför det arbete som annars utförs på sjukhusets forskningsavdelning, men patienten behöver inte åka till sjukhuset!

Utbildning

Sedan 1995 har Leif Köldal levererat högklassig utbildning för blivande och yrkesverksamma sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, sjukgymnaster, biomedicinska analytiker och läkare.

Den mesta utbildningen är inom hjärtsjukvård eller läkemedelsberäkning, men diskuterar gärna andra områden. Utbildningen kan vara några timmar upp till flera veckor.

Uthyrning

Alla former av sjuksköterskeuppdrag levereras. Det kan vara privata boenden, avdelningsarbete eller hembesök. Det kan vara patientvård. Det är inga problem att resa var som helst i Sverige.

Sagt om ubildningen

Leif, kan inte du hålla alla föreläsningar? Alla föreläsningar på hela programmet?

Student på sjuksköterskeprogram

Leif, jag har gått sammanlagt tre år på gymnasiet och fem år på högskolan, och detta var den bästa föreläsning jag någonsin varit på!

Sjuksköterska på Praktikertjänst

Senaste nytt

Summering av föreläsningsuppdrag 2019

Nu är det dags att summera 2019 gällande föreläsningsuppdrag. Det har varit ett roligt år när vi träffat många intressanta människor. 12 st entimmesföreläsningar (0) 22 st tvåtimmarsföreläsningar (12) - ökning …

Organisationer vi stödjer

LK Medical stödjer några organisationer som alla hjälper barnen i samhället
logos/flexbert-logo
logos/nattvandrarna-300x40
logos/svu-e1517731106934
logos/1572861411_giving-people-v2-1
logos/logo-orange