Utbildning och uthyrning inom sjukvård

Företaget

LK Medical AB i korta drag

LK Medical AB är inget stort företag, det är egentligen bara Leif Köldal. Alla uppdrag utförs inte av Leif Köldal utan personal som passar för uppdraget tas in och utför dem. Detta gör att vi har en mycket personlig kontakt med alla kunder.

LK Medical har funnits i olika former sedan 2009, med personaluthyrning och undervisning som huvudsaklig sysselsättning. Företaget grundades av Leif Köldal (som är LK i LK Medical) då han blev tillfrågad om att utbilda alla sjuksköterskor på Visby lasaretts intensivvårdsavdelning. Innan dess hade Leif utbildat på de flesta vårdinriktade högskolor i Stockholm men nu kände Leif att det var dags att göra ett företag av detta. Ett par år senare blev Leif tillfrågad om att vara med i ett projekt med hembesök till patienter som medverkar i medicinska studier. Ytterligare ett par år senare tog Leif över som Sverigekoordinator för tre internationella företag inom denna sektor. I samma veva inleddes även uthyrning av sjuksköterskor till olika vårdinrättningar.

Från början var det en enskild firma som 2012 utvecklades till ett aktiebolag under namnet Leif Köldal AB. Nu 2018 byter vi namn till LK Medical AB och siktar på att utveckla både vår utbildningsdel och vår bemanningsdel. Undrar ni något eller är intresserade av uppdrag är ni mycket välkomna att höra av er!


Leif Köldal i korta drag

Leif Köldal är en hårt arbetande sjuksköterska som fungerar mycket bra både på en avdelning och i en föreläsningssal. Leif har varit sjuksköterska sedan 1993 och arbetat allra mest inom hjärtsjukvård, men det finns även erfarenhet från lung-, ortoped-, bukkirurg-, och medicinska intermediäravdelningar.


Företagsnamn: LK Medical AB

Organisationsnummer: 556905-5709

Företaget har F-skattsedel.