Utbildning och uthyrning inom sjukvård

Hektisk vecka på gång

Vecka 4 kommer bli hektisk men intressant.

Jag fortsätter mitt arbete med Röda Korset Högskolas (RKH) externa webb. Mitt arbete med utformning av texterna på siten rullar på och är oerhört intressant. Vad vill kommande studenter ha för information av sidan? Vilken information hör hemma på en extern webb och vilken hör hemma på en lärplattform? Detta skall jag arbeta med på måndag och onsdag.

På tisdag är det dels föreläsning på förmiddagen för T3 på RKHs grundutbildning, det är ett block med kardiologi som startar. Jag fortsätter sen med en heldag på torsdag och en halvdag på tisdag nästa vecka. Blocket avslutas med ett seminarium hela dagen den 6 februari.

På tisdag eftermiddag är det demo av RKHs webb med Meridium och sen uppföljningsmöte med ansvarig på skolan.

På torsdag kväll reser jag till Oslo för arbete på Rikshospitalet hela helgen. Fyra nätter skall göras på Hjerteovervaket. Kommer hem igen på måndag eftermiddag.

Under veckan skall jag klämma in lite läxläsning med min mellandotter och förhoppningsvis åtminstone två träningspass.